Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dimineaţa cerşeşte la Arcul de Triumf, iar în ”timpul liber” sparge bani şi trăieşte în lux! Transformare uriaşă pentru un ”om al străzii”

FOTO | Dimineaţa cerşeşte la Arcul de Triumf, iar în ”timpul liber” sparge bani şi trăieşte în lux! Transformare uriaşă pentru un ”om al străzii”galerie foto

Sporturi

Comentarii

Dacă ai drum pe la Arcul de Triumf din Bucureşti, atunci n-ai cum să nu-l fi văzut. Se plimbă printre maşini, la semafor, şi frânge inimi sensibile cu un mesaj emoţionant. Când iese de la ”program”, se transformă total. Aruncă cu banii pe orice plăcere şi vecinii îl ştiu drept mare barosan.

În Bucureşti este ”bătrânelul plin de necazuri care cerşeşte pentru a supravieţui”, iar la Buftea, locul unde trăieşte, e ”pensionarul care duce o viaţă respectată şi nu se sfieşte să arunce cu bani în stânga şi-n dreapta pentru a-şi face plăcerile”. Transformarea este cu adevărat incredibilă.

După ce a fost plecat mai mulţi ani din Ţară, Costel a revenit în Bucureşti şi ”lucrează” ca cerşetor la Arcul de Triumf. ”Vă rog să mă ajutaţi! Sunt un om ars de foc, iar mâinile nu mă ajută. Mă rog ca Dumnezeu să vă răsplătească”, este mesajul pe care îl are ţinut la gât. Te întrebi dacă îi merge treaba? Îi merge!

Când îşi termină ”tura”, omul iese din ”personaj” şi revine în Buftea, acolo unde devine un pensionar respectat. Din banii strânşi, şi-a făcut toate poftele, inclusiv un scuter de ultimă generaţie, în valoare de aproape 2.000 de euro, după cum scrie şi Cancan.

Afla mai multe despre: batrancersetor 

viewscnt
Articole similare