Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Din ultras pe Giuleşti, coleg cu idolii Pancu şi Niculae. Povestea emoţionantă a rapidistului Florin Matei

FOTO | Din ultras pe Giuleşti, coleg cu idolii Pancu şi Niculae. Povestea emoţionantă a rapidistului Florin Mateigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Derby-ul din Liga a 4-a, dintre Academia Rapid şi CSA Steaua, se va juca pe un Giuleşti plin şi e aşteptat cu interes de toţi iubitorii fotbalului din România. Tradiţia celor două echipe naşte emoţii, dar şi poveşti frumoase.

Unul dintre fotbaliştii care se află în faţa celui mai important meci este Florin Matei. Fundaşul de 20 de ani al giuleştenilor şi-a îndeplinit un vis. Mare fan al Rapidului de copil, a ajuns să poarte tricoul alb-vişiniu la un meci cu miză mare. Din suporter înfocat a ajuns protagonist şi împarte vestiarul cu fotbalişti pe care i-a admirat dintotdeauna, Daniel Pancu şi Daniel Niculae.

"Ţin minte şi acum. Tata, fiind rapidist, m-a dus pe Giuleşti la vârsta de 3 ani, într-un Rapid-Petrolul, în sezonul 2000-2001. Iar de atunci am fost aproape la fiecare meci de acasă al Rapidului, crescând în spiritul alb-vişiniu, cea mai mare bucurie trăită pe Giuleşti fiind câştigarea campionatului în 2003.

Ce înseamnă pentru mine Rapid? E greu de descris în cuvinte. Pe scurt, echipa pe care am iubit-o de mic şi pe care o voi iubi mereu, cea mai frumoasă echipă, cu cea mai frumoasă galerie din România. Mai mult de atât, o stare de spirit.

Sentimentul care mă încearcă acum ca jucător al Rapidului este ceva unic. Ceva unic datorită faptului că am devenit coleg cu idolii copilăriei mele, Daniel Pancu şi Daniel Niculae, Ceva aparte, o emoţie foarte puternică atunci când păşesc pe Giuleşti şi se cântă imnul şi văd acea galerie minunată.

Încheind, un vis devenit realitate", a declarat Florin Matei pentru www.telekomsport.ro

Fundaşul are şi două fotografii care ilustrează perfect povestea sa. În urmă cu 12 ani, îşi încuraja favoriţii din tribună, iar acum luptă pe gazon împotriva marii rivale Steaua. În cea de-a doua, apare alături de Daniel Niculae. Un copil alături de idolul său şi peste ani colegi în echipa Rapidului.

Partida din Giuleşti va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 2 şi live video pe telekomsport.ro, respectiv pagina de Facebook Telekom Sport România.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: florin mateiacademia rapidcsa steauaultraspoveste 

viewscnt
Articole similare