Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Dragă Los Angeles, cu plăcere”. Modul genial în care Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat sosirea la LA Galaxy

FOTO | ”Dragă Los Angeles, cu plăcere”. Modul genial în care Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat sosirea la LA Galaxygalerie foto

Campionate

Comentarii

Zlatan Ibrahimvovici şi-a reziliat contractul cu Manchester United, iar la câteva zile distanţă a anunţat, într-un mod genial, sosirea sa la LA Galaxy.

Atacantul suedez a cumpărat o pagină în LA Times în care a avut un mesaj senzaţional, în stilul său caracteristic. ”Dragă Los Angeles, cu plăcere”, a fost anunţul pus pe o pagină albă de Ibrahimovic şi preluat, mai apoi, de întreaga presă mondială.

După 33 de trofee câştigate în Europa, jucând pentru cele mai bune echipe din lume şi alături de cei mai buni fotbalişti din istorie, am vrut să vin şi în Statele Unite pentru a-mi continua cariera şi a juca în continuare”, a spus Ibrahimovic.


În tricoul lui Manchester United, Ibrahimovic a bifat 53 de apariţii şi a reuşit 29 de goluri şi 10 pase decisive. Pe Old Trafford, Ibra şi-a trecut în palmares Cupa Ligii şi Europa League, chiar dacă în finala cu Ajax nu a putut evolua.


Ajuns la 36 de ani, Ibrahimovic a simţit nevoia unei noi provocări! Şi-a reziliat contractul cu United şi a semnat cu LA Galaxy, fosta echipă a lui David Beckham.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ibrahimovicimesajla timesziar,  

viewscnt
Articole similare