Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | E război intern la Roma! Kolarov, întâmpinat cu un mesaj dur de ultraşii Romei: "Croat de c...."

FOTO | E război intern la Roma! Kolarov, întâmpinat cu un mesaj dur de ultraşii Romei: "Croat de c...." galerie foto

Serie A

Comentarii

Atmosfera la AS Roma nu este una dintre cele mai bune, după ce echipa antrenată de Eusebio Di Francesco a fost umilită în sferturile Cupei Italiei de Fiorentina, meci pierdut cu 1-7. Fanii Romei au găsit unul dintre vinovaţi - Aleksandar Kolarov, care s-a trezit cu un mesaj dur, chiar în apropiere de propria casă.

O parte din nucleul dur al galeriei lui AS Roma au afişat un mesaj la adresa fundaşului la câţiva paşi de casa acestuia: "Ţine capul jos. Kolarov, croat de c...." (Kolarov este sârb). 

Chiar dacă Kolarov a înscris singurul gol al Romei în meciul cu Fiorentina, există tensiuni între el şi tifoserie şi nu au existat niciodată relaţii bune între cele două părţi. Potrivit Gazzetta dello Sport, una dintre nemulţumirile galeriei este că sârbul vine rareori să îi salute la meciurile din deplasare, un gest considerat ofensator. 

Kolarov a venit la AS Roma de la Manchester City, dar înainte de perioada petrecută în Anglia, sârbul în vârstă de 33 de ani a jucat trei ani la marea rivală, Lazio. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kolarovas romaultrasi 

viewscnt
Articole similare