Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Fanii FCSB au făcut spectacol la baza din Berceni înaintea derby-ului CFR - FCSB! Zeci de fani şi-au încurajata favoriţii

FOTO | Fanii FCSB au făcut spectacol la baza din Berceni înaintea derby-ului CFR - FCSB! Zeci de fani şi-au încurajata favoriţii

FCSB

Comentarii

Fanii FCSB şi-au încurajat echipa înaintea derby-ului cu CFR Cluj, care se joacă duminică, 13 decembrie, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Zeci de fani ai FCSB s-au prezentat la baza din Berceni pentru a-i încuraja pe elevii lui Toni Petrea înaintea derby-ului cu CFR Cluj, care poate face ca roş-albaştrii să se distanţeze în fruntea Ligii 1. "Suntem noi, Steaua suntem noi!", a fost scandarea preferată a fanilor care au aprins şi câteva torţe.

Toni Petrea, avertisment pentru elevii săi înaintea derby-ului!

"Întâlnim un adversar redutabil, o echipă formată din jucători experimentaţi, jucători cu foarte multe meciuri în cupele europene, care joacă de ceva timp împreună. Cu siguranţă va fi un meci aprig, va fi un meci de luptă.

Noi sper să ne ridicăm la nivelul partidei şi să facem tot ce depinde de noi să câştigăm acest joc. Acum, după eliminarea din Europa League, ei au toate motivele să fie concentraţi pe competiţia internă şi sunt convins că meciul de mâine va fi unul foarte disputat"
, a spus antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea.

FOTO: as.ro.

Afla mai multe despre: fcsbfanicfr clujderby 

viewscnt
Articole similare