Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Farul, încă o mutare pe piaţa transferurilor! Fotbalistul a îmbrăcat deja tricoul echipei lui Gică Hagi

FOTO | Farul, încă o mutare pe piaţa transferurilor! Fotbalistul a îmbrăcat deja tricoul echipei lui Gică Hagi

Farul

Comentarii

Bradley de Nooijer (23 de ani) e noul şi vechiul jucătorul al Farului. Fundaşul olandez a revenit sub comanda lui Gică Hagi (56 de ani).

Farul, încă o mutare pe piaţa transferurilor! De Nooijer a revenit din împrumutul din Ucraina

Gică Hagi şi conducerea Farului continuă să mute pe piaţa de mercato. Împrumutat în Ucraina, la Vorskla Poltava, acum şase luni, fundaşul olandez Bradley de Nooijer a revenit sub comanda "Regelui". De Nooijer n-a convins în Ucraina, astfel că Vorskla l-a trimis înapoi şi acesta va face pregătirea de vară alături de Farul, echipă care a fuzionat cu Viitorul.

Farul a anunţat oficial, sâmbătă, revenirea lui De Nooijer din împrumutul în Ucraina: "Bradley de Nooijer a ajuns în cantonamentul alb-albaştrilor! Fundaşul stânga a revenit după împrumutul în Ucraina", se arată într-un mesaj postat de cei de la Farul pe pagina de Facebook, alături de o poză cu De Nooijer în tricoul echipei de la malul Mării Negre.

Experienţa lui Bradley de Nooijer în Ucraina nu a fost una deloc plăcută. Olandezul a jucat doar 24 de minute în trei meciuri în campionatul din ţara vecină, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Bradley de Nooijer în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Bradley de Nooijer se alătură, astfel, listei de jucători deja transferaţi de Gică Hagi la Farul, după Marian Aioani, Adrian Petre, Ionuţ Larie sau Vlad Mihalcea.

Afla mai multe despre: gica hagifarultransferbradley de nooijeroficial 

viewscnt
Articole similare