Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi anunţă planurile pentru următorul sezon: ”Vrem în play-off”. Ce mutări mai pregăteşte ”Regele”

Gică Hagi anunţă planurile pentru următorul sezon: ”Vrem în play-off”. Ce mutări mai pregăteşte ”Regele”

Farul

Comentarii

Farul Constanţa a disputat un amical, la Braşov, cu Rapid, încheiat cu scorul de 1-1.

Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti s-au duelat într-un meci de pregătire, la Braşov, încheiat cu scorul de 1-1. Sefer deschisese scorul pentru giouleşteni în minutul şase, însă un penalty transformat de casap, în minutul 62, a stabilit scorul final.

În urma partidei, Gică Hagi a discutat despre obiectivele clubului său, proaspăt transformat din Viitorul în FArul Constanţa, după fuziunea cu clubul tradiţional. ”Regele” are un lot mai mult sau mai puţin definitivat şi doreşte să se califice în play-off, încă de la prima participare sub noile culori în Liga 1.

Gică Hagi anunţă planurile pentru următorul sezon

”Obiectivul nostru e să alergăm foarte mult, să invăţăm partea tactică, dar şi partea fizică. Suntem la început de pregătire, fiecare a încercat să dea cât poate, chiar daca eu i-am împins mai mult decât puteam, dar asta îmi doresc, să fim o echipă cu o posesie foarte bună şi fără minge sa preseze întotdeauna.

Suntem în perioada în care vreau să-i cunosc, să-i simt cât mai bine, ca să iau decizii. Am 27 de jucători, să mai aşteptăm, vom vedea, mai aşteptăm jucători, nu e nimic decis, căutăm, vom vedea, nu ştiu dacă vor mai veni sau nu.

Asta a fost ideea, să existe o singură echipă, să împingem toţi într-o direcţie, să fim uniţi şi sper că toată lumea a înţeles şi vom face acest lucru. Obiectivul nostru e să ajungem în play-off”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farul constanţagică hagifarul rapid 

viewscnt
Articole similare