Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Fiica lui Paul Scholes a profitat că părinţii ei nu sunt acasă şi a organizat o petrecere de zile mari alături de prietenele ei. Cum le-a găsti poliţia

FOTO | Fiica lui Paul Scholes a profitat că părinţii ei nu sunt acasă şi a organizat o petrecere de zile mari alături de prietenele ei. Cum le-a găsti poliţiagalerie foto

Diverse

Comentarii

Alicia Scholes, fiica lui Paul Scholes, a profitat că părinţii săi n-au fost acasă de Revelion şi a încins o petrecere de zile mari, spre supărarea vecinilor ei, care au chemat poliţia.

Alicia Scholes şi-a făcut de cap de Revelion. Tânăra în vârstă de 19 ani a profitat că părinţii ei erau plecaţi de Revelion şi şi-a chemat prietenele la reşedinţa din Oldham, unde au încins o petrecere de pomină. Asta în ciuda restricţiilor impus de Marea Britanie pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!



Gălăgia provenită dinspre casa familiei Scholes n-a fost însă pe placul vecinilor, care au chemat poliţia. Oamenii legii au găsit în jur de 20 de persoane în conacul familiei Scholes, care petreceau îmbrăcate destul de sumar. În ciuda restricţiilor care interzic astfel de petreceri, Alicia Scholes n-a avut nicio ezitare să publice imagini pe reţelele de socializare.



Atât Paul Scholes, cât şi agentul său au fost contactaţi de presa din Anglia, pentru a oferi o reacţie, însă aceştia au refuzat să comenteze.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alicia scholes 

viewscnt
Articole similare