Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Fotbaliştii Borussiei Dortmund, umiliţi pe teren de starurile lui PSG. Au fost înjuraţi de Di Maria şi Icardi: "Să-i umilim, îi vom umili pe aceşti fii de t****"

FOTO | Fotbaliştii Borussiei Dortmund, umiliţi pe teren de starurile lui PSG. Au fost înjuraţi de Di Maria şi Icardi: "Să-i umilim, îi vom umili pe aceşti fii de t****"galerie foto
Comentarii

Câteva momente lipsite de fair-play au fost surprinse de camerele Movistar Champions League, în timpul întâlnirii dintre PSG şi Borussia Dortmund. Se pare că fotbaliştii campioanei Franţei şi-au insultat adversarii.

VIDEO | Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund 2-0 (Neymar 28, Bernat 45+1)

PSG s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Neymar şi Bernat au adus calificarea pentru parizieni. Victoria cu 2-0 a fost de ajuns pentru a întoarce scorul, după ce în tur, la Dortmund, PSG a pierdut cu 2-1.

Conform Marca.com, care a urmărit înregistrările video furnizate de Movistar Champions League, fotbaliştii lui PSG şi-au insultat adversarii, după ce Borussia Dortmund a pornit cu un avantaj de 2-1, care a fost obţinut în turul din Germania. 

După cel de-al doilea gol marcat de Bernat, Di Maria a strigat pe teren: "Să le dăm încă şase, şapte goluri... Marcăm de câte ori putem. Să-i umilim, îi vom umili pe aceşti fii de t****". 

Inclusiv Icardi a avut o ieşire necontrolată în timpul bucuriei de la finalul partidei: "Acum să sărbătorească fiii ăştia de t****!".

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe