Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Guardiola i-a sfidat pe englezi. Cum s-a prezentat la meciul cu Stoke

FOTO | Guardiola i-a sfidat pe englezi. Cum s-a prezentat la meciul cu Stokegalerie foto

Campionate

Comentarii

Pep Guardiola n-a ţinut cont de amenda primită de la Federaţia Engleză şi a purtat şi la meciul cu Stoke acea panglică de culoare galbenă, prin care-şi declară susţinerea pentru doi separatişti catalani care se află în arest.

Managerul lui Mancheser City a fost zilele trecute amendat de Federaţia Engleză cu 20.000 de lire sterline, deoarece a purtat în piept un simbol politic. Este vorba despre o panglică galbenă, pe care Pep o afişează în semn de susţinere pentru Jordi Sanchez şi Jordi Cuixart, doi separatişti catalani arestaţi după ce au jucat un rol important în referendumul pentru intependenţa Cataluniei.

Conducerea fotbalului englez şi-a motivat atunci decizia prin faptul că stadioanel de fotbal nu sunt scene pentru simpatiile sau acţiunile politice sau religioase. Pep Guardiola i-a sfidat însă pe cei din federaţia engleză şi a purtat şi la meciul cu Stoke (câştigat de City cu 2-0) acea panglică galbenă. Managerul lui City este acum considerat recidivist şi va fi, probabil, sancţionat mai dur.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester citystoke 

viewscnt
Articole similare