Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagine din camera de hotel din Cehia! Ce a facut Simona Halep înainte de miezul noptii. Fanii au fost uimiţi

FOTO | Imagine din camera de hotel din Cehia! Ce a facut Simona Halep înainte de miezul noptii. Fanii au fost uimiţigalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep se află la Ostrava alături de echipa de Fed Cup, acolo unde sâmbătă şi duminică joacă în primul tur al Grupei Mondiale. Joi seară a avut loc dineul oficial, iar vineri se va desfăşura tragerea la sorţi.

S-a spus de multe ori că între Simona Halep şi Irina Begu nu doar că nu există vreo prietenie, dar că cele două nici nu s-ar înţelege. Au existat şi declaraţii care să susţină aceste afirmaţii. "A fost cadou de Paşte", declara Halep după un meci direct la Madrid, în care Begu i-a luat un set la zero. Halep a câştigat acea partidă.

De atunci însă, Halep şi Begu au jucat împreună pe tabloul de dublu al mai multor turnee. Pentru a arăta că atmosfera e perfectă înaintea confruntării cu Cehia din Fed Cup, Simona a postat pe un site de socializare o fotografie din camera de hotel, alături de Irina. Fotografia a fost publicată puţin îanainte de miezul nopţii. 

Afla mai multe despre: simona halepsimonahalepfedcehiabegu 

viewscnt
Articole similare