Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imaginea care face înconjurul internetului! Cum a venit îmbrăcat un fotbalist al Barcelonei la conferinţa de adio a lui Messi

FOTO | Imaginea care face înconjurul internetului! Cum a venit îmbrăcat un fotbalist al Barcelonei la conferinţa de adio a lui Messi

Lionel Messi

Comentarii

Sergino Dest (20 de ani), fotbalistul Barcelonei, a onorat conferinţa de presă în care Leo Messi (34 de ani) şi-a anunţat plecarea de pe Camp Nou într-un şort şi un maieu de baschet.

Duminică, 8 august, Leo Messi a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a anunţat plecarea de la Barcelona şi a recunoscut că există o posibilitate mare să ajungă la PSG. La întâlnirea cu jurnaliştii au participat şi jucătorii lotului catalan, dar şi foşti fotbalişti de legendă.

Dintre toţi, Sergino Dest a ieşit în evidenţă. Fundaşul dreapta al Barcelonei a venit îmbărcat cu un maieu de baschet şi un short roşu, ieşind în evidenţă faţă de colegii săi care au venit îmbrăcaţi casual. Felul în care s-a îmbrăcat Dest a strânit reacţii pe reţelele amuzante pe reţelele sociale.

Cum au reacţionat cei 3 copii ai lui Messi când acesta a izbucnit în plâns

Leo Messi a izbucnit în plâns în momentul în care a intrat în sala de conferinţe. Starul argentinian a plâns în hohote şi cu greu a putut să rostească primele vorbe din discursul pe care l-a pregătit.

În faţa unei săli pline, în care au luat loc atât soţia sa, cât şi cei 3 copii, Leo Messi a explicat cât îi este de greu să se rupă de ceea ce consideră a fi casa lui, Barcelona.

După câteva minute, atacantul de 34 de ani şi-a întrerupt discursul şi a fost aplaudat în picioare de toţi cei aflaţi în sală. Singurii care nu s-au ridicat au fost cei 3 băieţi ai săi, care păreau foarte apăsaţi de moment.

Afla mai multe despre: messiconferintadestimbracamintefoto 

viewscnt
Articole similare