Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum au reacţionat copiii lui Leo Messi când tatăl lor a izbucnit în hohote de plâns. Imagini devastatoare

FOTO | Cum au reacţionat copiii lui Leo Messi când tatăl lor a izbucnit în hohote de plâns. Imagini devastatoaregalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Cei 3 copii ai lui Lionel Messi au fost vizibil afectaţi de momentul în care tatăl lău a izbucnit în plâns, în cadrul conferinţei de presă în care şi-a luat rămas bun de la FC Barcelona.

Lionel Messi şi-a luat rămas bun după 21 de ani petrecuţi la FC Barcelona, printr-o conferinţă de presă. A fost unul dintre cele mai emoţionante momente din istoria recentă a fotbalului mondială.

La conferinţa de presă în care Lionel Messi şi-a anunţat plecare au participat şi cei 3 copii ai săi, Thiago (născut în 2012), Mateo (2015) şi Ciro (2018). Însoţiţi de mama lor, Antonela Roccuzzo, cei 3 au fost vizibil marcaţi de încărcătura momentului.

Cum au reacţionat cei 3 copii ai lui Messi când acesta a izbucnit în plâns

Leo Messi a izbucnit în plâns în momentul în care a intrat în sala de conferinţe. Starul argentinian a plâns în hohote şi cu greu a putut să rostească primele vorbe din discursul pe care l-a pregătit.

În faţa unei săli pline, în care au luat loc atât soţia sa, cât şi cei 3 copii, Leo Messi a explicat cât îi este de greu să se rupă de ceea ce consideră a fi casa lui, Barcelona.

După câteva minute, atacantul de 34 de ani şi-a întrerupt discursul şi a fost aplaudat în picioare de toţi cei aflaţi în sală. Singurii care nu s-au ridicat au fost cei 3 băieţi ai săi, care păreau foarte apăsaţi de moment.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Trişiti şi cu privirea în gol, Thiago, Mateo şi Ciro nu par deloc încântaţi de perspectiva unei noi aventuri pentru tatăl lor.

”Credeam că vom rămâne aici, în Barcelona. Timpul petrecut aici a fost minunat. Astăzi trebuie să-mi iau rămas bun de la toată lumea. De la 13 ani am petrecut toata viaţa.

După 21 de ani, plec cu soţia şi cei trei copii, catalani-argentinieni. E casa noastră. Sunt foarte recunoscător pentru tot.

Am trăit multe aici, multe lucruri frumoase, dar şi rele. Acestea m-au ajutat să cresc, m-au făcut omul care sunt azi. Am dat totul pentru club, pentru Barcelona, din prima până în ultima zi. Sunt recunoscător pentru dragostea oamenilor.

Nu mi-am imaginat niciodat că o să spun "adio"”, a explicat Lionel Messi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare