Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, doar începutul! Barcelona mai pierde un star: pleacă gratis şi are ofertă de la Real Madrid!

Messi, doar începutul! Barcelona mai pierde un star: pleacă gratis şi are ofertă de la Real Madrid!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a pierdut pe Leo Messi, care va pleca liber de contract la PSG, dar mai pierde gratis un star. Ilaix Moriba (18 ani), fotbalistul care a debutat în sezonul trecut la echipa mare a catalanilor, va fi lăsat să plece gratis după ce nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului scadent în vara lui 2022. Moriba are ofertă de la Real Madrid.

Barcelona mai pierde un star. Ilaix Moriba pleacă gratis şi are ofertă de la Real Madrid

Problemele financiare ale Barcelonei au adus clubul în imposibilitatea a înregistra noul contract al lui Messi, chiar dacă părţile bătuseră palma pentru reînnoirea înţelegerii care expirase pe 30 iunie. Messi va pleca gratis la PSG, dar nu e singurul jucător care va pleca liber de contract de la Barcelona. Unul dintre fotbaliştii de mare viitor, Ilaix Moriba, nu a ajuns la un acord cu clubul pentru prelungirea contractului şi va pleaca gratis în vara lui 2022.

Barcelona a avut mai multe runde de negocieri cu impresarii fotbalistului cu origini africane, însă pretenţiile salariale ale lui Ilaix Moriba au fost considerate exagerate. Şefii clubului de pe Camp Nou au încercat în mai multe rânduri să bată palma şi să-i prelungească înţelegerea lui Moriba, însă jucătorul şi agenţii săi au îngreunat acest proces prin pretenţiile pe care le-au expus.

Fapt care i-a determinat pe şefii Barcelonei să renunţe la ideea de a prelungi contractul lui Ilaix Moriba. Potrivit presei din Spania, mijlocaşul debutat de Ronald Koeman în sezonul trecut la echipa mare a cerut un salariu de şase milioane de euro pe sezon pentru a continua în tricoul blaugrana, sumă considerată mult prea mare de conducere, având în vedere vârsta lui Ilaix Moriba. Sursa citată a scris în mai multe rânduri că Real Madrid este extrem de atentă la situaţia fotbalistului crescut în celebra academia a Barcelonei, La Masia. Potenţialul uriaş l-a făcut pe Florentino Perez să pândească şi să încerce să-l transfere pe Moriba gratis.

Ilaix Moriba a debutat în sezonul trecut la echipa mare a Barcelonei. Mijlocaşul a fost "aruncat" de Ronald Koeman în echipa mare şi i-a luat faţa lui Riqui Puig, un jucător cu ştate mai vechi în prima echipă a catalanilor, chiar dacă şi el are o vârstă fragedă. Moriba a strâns 18 meciuri la prima echipă a Barcelonei în sezonul trecut, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ilaix Moriba în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2022 este anul în care expiră actuala înţelegere dintre Ilaix Moriba şi FC Barcelona

Afla mai multe despre: ilaix moribatransfercontractbarcelona 

viewscnt
Articole similare