Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | În viteză spre Liga Campionilor! Elevii lui Dan Petrescu şi-au testat talentul la karting

FOTO | În viteză spre Liga Campionilor! Elevii lui Dan Petrescu şi-au testat talentul la kartinggalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Elevii lui Dan Petrescu şi-au testat talentul la karting, în cantonamentul montan din Austria. Clujenii au gânduri şi ambiţii mari pentru sezonul care urmeză, atât pe plan intern, unde vor începe cu lupta pentru Supercupa României, cât şi în competiţiile europene care bat la uşă.

Într-un astfel de moment, cinci dintre campionii de la CFR Cluj şi-au demonstrat măiestria la karting, într-o cursă contra cronometru în care au fost nevoiţi să-şi pună în valore şi calităţile fizice, dar şi îndemânarea. Astfel, Păun, Petrilă, Susic, Rondon şi Ioniţă s-au întrecut în viteză pe micuţul circuit din Windischgarsten. Şi au luat-o cât se poate de în serios!
 
Pasionat de maşini şi de sporturile cu mulţi cai putere, fie ele pe patru sau două roţi, Adiţă Păun n-a avut rival în cursa din Austria. A luat un avans considerabil şi chiar şi-a aşteptat adversarii să se mai apropie de el şi de linia de finiş. 
 
N-au lipsit tachinările şi glumele între coechipieri, care, la final, l-au acuzat pe câştigător că a furat startul. ”Comisarul de traseu” – Djokovic a validat rezulatul final, astfel că Păun a fost declarat învingător. Drept ”răsplată”, mijlocaşul a mai avut parte de câteva secunde de senzaţii tari, încercând tiroliana alături de bunul său prieten şi coleg de cameră Alex Ioniţă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare