Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INCREDIBIL | Ultimul transfer al FCSB, tort ornat cu "Gigi Becali". Cum îşi serba ziua când era mic

FOTO INCREDIBIL | Ultimul transfer al FCSB, tort ornat cu "Gigi Becali". Cum îşi serba ziua când era micgalerie foto

FCSB

Comentarii

Iulian Cristea va debuta în această seară oficial în tricoul roş-albastru şi spune că nu-l sperie reacţiile pe care le are patronul după meciuri.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu cu o echipă a Viitorului bazată foarte mult pe posesie, pe jucători tineri. Îşi doresc şi ei, ca şi noi, să aibă mereu mingea, să paseze mult. Sperăm ca la finalul celor 90 de minute să fim noi câştigători. Au trecut două săptămâni, eu zic că m-am acomodat destul de bine. Colegii m-au primit foarte bine, vestiarul este unit, colegii sunt foarte buni", spune Cristea.
 
Iulian e unul dintre puţinii fotbalişti care chiar au şi dovada să sunt stelişti de mici! Pe contul de Facebook al fotbalistului există două imagini din copilărie cu un tort cu sigla Stelei, dar şi cu numele căpitanului de atunci, Mirel Rădoi. Dar şi al lui Gigi Becali.

 
"Startul perfect ar fi cu victoria echipei şi să nu primim gol. Îmi doresc să marchez, dar eu trebuie să joc cât mai bine în spate, să recuperez cât mai multe mingi şi să nu primim gol. Avem destui jucători care marchează. Sper să evoluez foarte bine şi să nu dezamăgesc", a mai spus fundaşul.

Afla mai multe despre: cristea 

viewscnt
Articole similare