Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO INCREDIBIL | Un stadion de la Cupa Mondială riscă să se prăbuşească

FOTO INCREDIBIL | Un stadion de la Cupa Mondială riscă să se prăbuşească

Cupa Mondială

Comentarii

La mai puţin de o zi de la finala care a decis noua campioană mondială la fotbal, un stadion nou construit în Rusia dă semne reale de prabuşire. Deja drumul din jurul arenei din Volgograd e distrus în urma primelor ploi ceva mai serioase.

Imaginile surprinse de bloggerul rus Ilya Varlamov sunt incredibile şi confirmă că drumurile din jurul stadionului din Volgograd s-au surpat după primele ploi serioase care au căzut în Rusia în această săptămână.

Nici interiorul stadionului se pare că nu arată prea bine, iar apa a început să-i inunde incinta după ce ţevile destinate drenajului au cedat sub presiune.

Arena din Volgograd a costat nu mai puţin de 220 de milioane de euro şi a fost construită special pentru Cupa Mondială între 2015 şi 2018 în locul Stadionului Central din oraş. Pe acest stadion, la Cupa Mondială s-au jucat patru partide: Tunisia - Anglia (1-2), Nigeria-Islanda (2-0), Arabia Saudită-Egipt (2-1) şi Japonia-Polonia (0-1). Mai multe imagini cu stadionul din Rusia pe blogul lui Ilya Varlamov.

Afla mai multe despre: stadion volgogradcm 2018 

viewscnt
Articole similare