Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Iulian Cristea a început să plângă după ce a fost schimbat cu Andrei Miron în Academica Clinceni - FCSB 0-2!

FOTO | Iulian Cristea a început să plângă după ce a fost schimbat cu Andrei Miron în Academica Clinceni - FCSB 0-2!
galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa Academicii Clinceni, într-un meci al etapei a doua din play-off-ul Ligii 1.

Toni Petrea a ales să îl titularizeze pe Iulian Cristea în meciul cu Clinceni, dar după ce a fost înlocuit cu Andrei Miron apărătorul central a început să plângă. Chiar dacă echipa lui a câştigat şi a trecut pe primul loc în clasament, acest lucru nu i-a putut alina supărarea lui Cristea.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a făcut o primă repriză bună şi chiar a scos o minge de pe linia porţii. Totuşi, Toni Petrea a decis să îl înlocuiască cu Andrei Miron, jucător care doar ce a revenit după o accidentare.

Imediat după ce a fost schimbat, Iulian Cristea a urcat în tribunele stadionului din Călaraşi, iar camerele TV l-au surprins în timp ce plângea. Risto Radunovic, jucător care a intrat în locul lui Octavian Popescu în minutul 63, încerca să îl consoleze. 

FCSB a revenit pe primul loc, cu 39 de puncte, CFR Cluj e pe locul secund, cu 38 de puncte, iar U Craiova închide podiumul, cu 31 de puncte.

Ce a spus Toni Petrea despre schimbarea lui Iulian Cristea cu Andrei Miron 

"A fost o schimbare post pe post, ţinând cont că Iulian a jucat multe meciuri. A fost oportună schimbarea sa. Miron a fost foarte bun astăzi, a intrat destul de bine şi a dus. Ne speriasem un pic în momentul accidentării lui, dar a urmat un tratament destul de bun şi şi-a revenit rapid", a spus antrenorul FCSB-ului după meci. 

Sursă foto: ProSport

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare