Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Lovitură pentru John Cena. Superstarul de la Hollywood, făcut praf de fosta iubită

FOTO | Lovitură pentru John Cena. Superstarul de la Hollywood, făcut praf de fosta iubită galerie foto

Diverse

Comentarii

Lanţul de iubire dintre John Cena şi Nikki Bella s-a rupt definitiv. Cei doi s-au despărţit în luna aprilie a anului trecut, dar superba brunetă nu a avut o problemă să lase în urma relaţia cu celebrul actor şi superstar WWE. Nikki formează acum un cuplu cu Artem Chigvintsev, cel caruia i-a făcut public o declaraţie de dragoste la care visează orice bărbat.

În cel mai recent podcast al lui Nikki Bella şi al surorii ei, Brie, fosta campioană din WWE nu s-a ferit să răspundă unei întrebări indiscrete pe care a adresat-o un fan legată de viaţa amoroasă pe care o are cu Artem Chigvintsev.

"La pat e numărul unu, 100%. Nu am avut niciodată parte de un sex mai bun. E ca şi cum vaginul mi-ar zâmbi de fiecare dată. Eu şi Artem avem o viaţă sexuală minunată", a declarat Nikki Bella. 

Nikki Bella (35 de ani) şi Artem Chigvintsev (37 de ani) s-au cunoscut la emisiunea Dancing with the Stars, acolo unde au fost parteneri. 

"Ceea ce se spune despre dansatori e adevărat. Sunt cei mai buni. Când dai de un dansator nu îţi mai trebuie altceva. Dansatorii au o energie feminină, dar când sunt în pat iese bărbatul din ei. Parcă dansează pe trupul meu", a mai adăugat Nikki.

În perioada 2012-2018, Nikki Bella a avut o relaţie cu cel mai decorat wrestler din toate timpurile, John Cena. Cei doi au fost logodiţi până în luna aprilie a anului trecut, atunci când s-au despărţit chiar înaintea nunţii, care ar fi trebuit să aibă loc pe 5 mai 2018.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU NIKKI BELLA 

viewscnt
Articole similare
Gica Hagi, primul transfer la Farul! Cine este fostul jucator de la CFR Cluj si FCSB care vine la...