Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | MARCA scrie despre transferul lui Cristi Ganea la FCSB, după ce a fost la Athletic Bilbao: "Cel mai galonat club din România"

FOTO | MARCA scrie despre transferul lui Cristi Ganea la FCSB, după ce a fost la Athletic Bilbao: "Cel mai galonat club din România"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a oficializat transferul lui Cristi Ganea (31 de ani), fotbalist sosit liber de contract după ce s-a despărţit de Panathinaikos din Grecia.

Ştirea transferului lui Cristi Ganea la FCSB a ajuns şi la urechile spaniolilor de la MARCA. Ibericii n-au uitat de experienţele lui Ganea la Athletic Bilbao şi Numancia, în Spania, şi au preluat anunţul oficial al "roş-albaştrilor" despre înregimentarea fundaşului stânga.

FOTO | MARCA scrie despre transferul lui Ganea la FCSB: "A semnat cu cel mai galonat club din România"

Într-un articol cu mai multe transferuri din toată Europa, MARCA a preluat anunţul oficial al FCSB despre transferul lui Cristi Ganea, fundaşul vândut de Viitorul, actuala Farul, la Athletic Bilbao în LaLiga, în trecut.

În necunoştiinţă de cauză despre conflictul CSA Steaua - FCSB, spaniolii numesc echipa lui Gigi Becali "cel mai galonat club din România".

"Cristian Ganea, ex-Athletic Bilbao şi Numancia, s-a transferat la FCSB, în România. Mutarea a fost anunţată oficial, iar fostul jucător de la Athletic Bilbao şi Numancia a semnat cu FCSB, cel mai galonat club din România. Potrivit informaţiilor publicate de clubul român, Ganea va avea numărul 24 şi a făcut deja primul antrenament cu noii săi colegi", scriu spaniolii de la MARCA.

Cristi Ganea a semnat cu FCSB după ce a "rupt" contractul cu Panathinaikos, din Grecia, şi a refuzat oferte din partea altor cluburi elene.

Afla mai multe despre: fcsb transfer cristi ganeacristi ganea transfer fcsbcristi ganea marca fcsb 

viewscnt
Articole similare