Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mesajul postat de Harlem Gnohere pe Instagram, după declaraţiile făcute de Denis Alibec la adresa lui Gigi Becali

FOTO | Mesajul postat de Harlem Gnohere pe Instagram, după declaraţiile făcute de Denis Alibec la adresa lui Gigi Becaligalerie foto

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere (32 de ani), fostul atacant de la FCSB, a postat, vineri, un mesaj de apropare a declaraţiilor făcute de Denis Alibec (29 de ani) la adresa lui Gigi Becali (62 de ani). Ca şi Alibec, "Bizonul" a plecat pe uşa din dos de la FCSB şi a ţinut să îi dea dreptate vârfului.

După ce Becali s-a luat de Alibec la TV, atacantul Astrei a venit cu o replică, susţinând că patronului FCSB "îi plac fotbaliştii care îi cer voie şi atunci când fac dragoste". Gnohere a postat pe profilul său de Instagram declaraţiile lui Alibec, însoţite de textul “BRAVO BRO” şi două emoticoane prin care francezul îşi exprimă aprobarea.

Alibec şi Gnohere au avut mereu o relaţie bună la FCSB, deşi au fost adversari pe post, iar "Bizonul" a fost de multe ori marginalizat pentru ca Alibec să joace şi să marcheze pentru a fi vândut mai departe pe o sumă mare.

Denis Alibec a plecat de la FCSB în vara lui 2018, în timp ce "Bizonul" şi-a reziliat acum o lună contractul cu FCSB.

Afla mai multe despre: harlem gnoheredenis alibecfoto 

viewscnt
Articole similare