Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mihai Stoica, de neoprit! O nouă ironie lansată la adresa lui Dinamo, după ce "câinii" au pierdut cu Viitorul

FOTO | Mihai Stoica, de neoprit! O nouă ironie lansată la adresa lui Dinamo, după ce "câinii" au pierdut cu Viitorul

FCSB

Comentarii

Dinamo a pierdut şi cu Viitorul, 1-0 la Constanţa, şi a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în Liga 1, iar Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, nu s-a putut abţine să nu lanseze o nouă ironie la adresa rivalei din Ştefan cel Mare. Oficialul FCSB a postat o fotografie cu un mesaj ironic, pe contul său de Facebook.

La puţin timp de la finalul meciului Viitorul - Dinamo 0-1, Mihai Stoica a lansat o nouă "săgeată" către rivalii dinamovişti. MM a postat, pe contul personal de Facebook, o fotografie cu câinele său, Ciro, alături de mesajul: ”Se regăseşte cineva? Ciro, cel neînvins”.



Astfel, Stoica şi-a continuat tirul de ironii la adresa lui Dinamo. Acesta nu ratează nicio ocazie, la fiecare pas greşit al rivalei. După ce FCSB a învins-o pe Dinamo în Cupă cu 3-0, în turul semifinalelor, Mihai Stoica a scris pe Facebook: ”Au fost 3, puteau fi 8, fără 8 jucători importanţi şi cu 8 jucători eligibili U21 în teren. Nimic DDB (Despre Dinam0 Bucureşti)”.

După înfrângerea cu Viitorul, a treia consecutivă în campionat de la reluarea Ligii 1, Dinamo este pe ultimul loc în play-out, cu 17 puncte. Runda viitoare, formaţia antrenată de Adrian Mihalcea întâlneşte Academica Clinceni, duminică, de la ora 17:00, la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: mihai stoicadinamoironiefcsb 

viewscnt
Articole similare