Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mihai Stoica, ironii pentru rivalii de la Dinamo după ce Gueye a fost depistat dopat cu cocaină: "În sfârşit ceva care bate autoincendierea din Ghencea şi lupta crâncenă cu poarta deschisă!"

FOTO | Mihai Stoica, ironii pentru rivalii de la Dinamo după ce Gueye a fost depistat dopat cu cocaină: "În sfârşit ceva care bate autoincendierea din Ghencea şi lupta crâncenă cu poarta deschisă!"
Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general de la FCSB, a reacţionat după vestea că Magaye Gueye de la Dinamo a fost prins dopat cu cocaină la controlul antidoping efectuat de ANAD după meciul Dinamo - FCSB 1-0, din sferturile Cupei României. MM i-a ironizat pe rivalii dinamovişti într-o postare pe pagina de Facebook.

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină la controlul doping efectuat de ANAD după meciul Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României, control venit după ce DDB a solicitat o astfel de acţiune la primul meci dintre cele două echipe din 2021, Dinamo - FCSB 1-0, din 3 februarie. ANAD a efectuat controlul la meciul de Cupă, iar proba prelevată lui Gueye a ieşit pozitivă.

Cocaină este substanţa cu care a fost despitat pozitiv Magaye Gueye, atacantul care cu puţin timp înainte de acel meci a avut un derapaj la adresa clubului şi a conducerii din Ştefan cel Mare. Mihai Stoica n-a ratat ocazia de a-şi ironiza din nou rivalii, într-o postare pe pagina de Facebook, la aflarea veştii care-l are în prim-plan pe Magaye Gueye.

"În sfârşit ceva care bate autoincendierea din Ghencea şi lupta crâncenă cu poarta deschisă. #ddb", a scris Mihai Stoica, ironic, pe pagina de Facebook. Oficialul FCSB face referire la un episod din 10 mai 1997, când ultraşii lui Dinamo au declanşat un foc în peluza rezervată lor la derby-ul cu Steaua. Al doilea episod e mai recent, când nişte suporteri de la Dinamo încercat să spargă o poartă care leagă tribunele stadionului din Ştefan cel Mare, deşi aceasta era deschisă.

Publicată de Mihai Stoica pe Marţi, 9 martie 2021

BREAKING NEWS | Magaye Gueye, de la Dinamo Bucureşti, prins dopat cu cocaină! A fost depistat după derby-ul cu FCSB

Atacantul lui Dinamo Bucureşti, Magaye Gueye (30 de ani), a fost depistat pozitiv la controlul efectuat de ANAD la finalul derby-ului Dinamo - FCSB, din Cupa României. Din informaţiile Telekom Sport, substanţa la care a fost testat pozitiv e cocaina. Fotbalistul s-a aflat printre jucătorii dinamovişti care au evoluat pe teren contra FCSB-ului şi care au fost selectaţi de ANAD pentru testare. Atacantul a jucat 45 de minute în victoria din "Ştefan cel Mare" şi a evoluat în tot meciul cu Dunărea Călăraşi, din sferturile de finală, scor 3-1 pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: mihai stoicaironiidinamomagaye gueyecocaina 

viewscnt
Articole similare