Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mihai Stoichiţă nu s-a învăţat minte: continuă să dea indicaţii din tribună. Îl ”sancţionează” Edi Iordănescu?

FOTO | Mihai Stoichiţă nu s-a învăţat minte: continuă să dea indicaţii din tribună. Îl ”sancţionează” Edi Iordănescu?galerie foto

Echipa națională

Comentarii

România a remizat, joi, la Budapesta, contra Belarusului, scor 0-0, într-o partidă din preliminariile EURO 2024.

Meciul de la Budapesta s-a disputat fără spectatori, aşa că s-au putut auzi foarte bine indicaţiile venite dinspre tribune.

Mihai Stoichiţă nu se poate abţine

Directorul tehnic al naţionalei României, Mihai Stoichiţă, a fost din unul dintre cei mai vocali susţinători ai ”tricolorilor”, chiar dacă în trecut fostul selecţioner Mirel Rădoi s-a simţit deranjat faţă de astfel de manifestări.

Se pare că fostul tehnician, sub presiunea şi emoţia momentului, nu se poate abţine şi încearcă să-i ghideze pe jucătorii echipei naţionale, aşa cum consideră că este mai bine.

La meciul contra Belarusului de exemplu, Mihai Stoichiţă a fost auzit în timp ce striga la Valentin Mihăilă să-şi ia în primire postul de ”aripă” stânga. 

După modul în care repeta îndemnul, se pare că ”Vali” nu prea l-a ascultat pe fostul antrenor al Stelei.

Vali, pleacă în stânga, Vali! Pleacă în stânga, du-te-n stânga, Vali”, a strigat oficialul FRF din tribună.

Mirel Rădoi l-a ”urecheat” pe Mihai Stoichiţă

În 2021, Mirel Rădoi a ieşit public şi s-a plâns de faptul că Mihai Stoichiţă se manifestă foarte vocal în tribună, la meciuri, şi le solicită jucătorilor naţionalei anumite chestii tactice, fără a ţine cont de faptul că există un selecţioner la echipă, cu un plan de dus la capăt.

Mai rămân şi cu Liechtenstein. Dacă vrea nea Mihai (n.r. - Stoichiţă), să stea el că tot a dat indicaţii.

Să vină el să stea în faţa mea să vă răspundă dânsul la întrebări, că oricum vine şi la antrenamente şi se uită şi e mai uşor”, declarat Mirel Rădoi, după un meci România - Islanda 0-0.

Rămâne de văzut dacă şi Edi Iordănescu va lua această poziţie de forţă împotriva lui Mihai Stoichiţă, aşa cum a făcut predecesorul său, Mirel Rădoi.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mihai stoichitamirel radoiedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare