Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mircea Lucescu, contestat de fanii lui Dinamo Kiev la meciul cu Zorya: "Un gol, un punct, un bilet pentru Bucureşti"

FOTO | Mircea Lucescu, contestat de fanii lui Dinamo Kiev la meciul cu Zorya: "Un gol, un punct, un bilet pentru Bucureşti"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul Mircea Lucescu a fost contestat de suporterii echipei Dinamo Kiev la meciul cu Zoria Luhansk, disputat, duminică, în etapa a XVIII-a a campionatul ucrainean de fotbal şi terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul campioanei.

Buialski a deschis scorul, în minutul 44, dar oaspeţii au egalat la începutul reprizei a doua, în minutul 49, prin iranianul Sayyadmanesh.

După golul egalării, fanii gazdelor au afirşat un banner cu un mesaj pentru Lucescu: "Un gol, un punct, un bilet la Bucureşti", potrivit sector.depo.ua.

Potrivit altor surse, banner-ul face referire la parcursul din Liga Campionilor, competiţie în care echipa lui Lucescu a marcat un gol şi a obţinut doar un punct, în Grupa E, din care au mai făcut parte Bayern Munchen, Benfica Lisabona şi FC Barcelona.

Şahtior Doneţk este lider în clasament, 47 de puncte, fiind urmată de Dinamo Kiev, cu 45 de puncte, şi de Dnipro-1, cu 40 de puncte.

Zoria Luhansk ocupă locul al patrulea, cu 36 de puncte.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievfanifotocontestari 

viewscnt
Articole similare