Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Momente emoţionante în parcarea stadionului Dinamo. Cu cine s-a întâlnit Liviu Ciobotariu: ”Era greu să-l văd că luptă contra mea”

FOTO | Momente emoţionante în parcarea stadionului Dinamo. Cu cine s-a întâlnit Liviu Ciobotariu: ”Era greu să-l văd că luptă contra mea”galerie foto

Superliga

Comentarii

Denis Ciobotariu şi tatăl său, Liviu Ciobotariu, au fost adversari în această etapă, în Dinamo - FC Botoşani 1-0. Însă, la final, s-au văzut în parcarea stadionului şi s-au îmbrăţişat.

Mircea Rednic a anunţat încă din etapa trecută că-l va menaja pe Denis Ciobotariu cu FC Botoşani, deoarece echipa adversă este antrenată de tatăl său. Antrenorul lui Dinamo a vrut astfel să-l protejeze de eventuale emoţii are l-ar fi împins să greşească.

Denis Ciobotariu a fost rezervă cu FC Botoşani, dar s-a întâlnit cu tatăl său în parcarea stadionului, după meci: ”Era greu să îl văd  pe băiatul meu că luptă împotriva mea, împotriva echipei mele. Fiecare este cu echipa lui, el este la Dinamo, e plătit de Dinamo, e jucătorul lui Dinamo. Eu sunt în momentul de faţă la Botoşani. Ca să fiu sincer, mie mi-a convenit că nu a jucat”, a spus Liviu Ciobotariu.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: denis ciobotariuliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare