Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Nebunie la Lazio! Fanii au încins atmosfera. Radu Ştefan, luat prin surprindere după ce a revenit pe teren: "Mi s-a făcut pielea de găină"

FOTO Nebunie la Lazio! Fanii au încins atmosfera. Radu Ştefan, luat prin surprindere după ce a revenit pe teren: "Mi s-a făcut pielea de găină"galerie foto

Stranieri

Comentarii

Fotbaliştii lui Lazio au avut o surpriză, luni, când baza de antrenament a echipei a fost luată cu asalt de 12.000 de suporteri, care au dorit să sărbătorească alături de echipă titlul din Supercupa Italiei. Radu Ştefan (33 de ani) a fost unul dintre cei mai aclamaţi fotbalişti.

Radu Ştefan, în mijlocul fanilor lui Lazio

La baza Formello a fost sărbătoare. Jucătorii lui Lazio au revenit pe teren, după vacanţa de Crăciun, iar 12.000 de fani au fost prezenţi în tribune pentru le mulţumi favoriţilor pentru un nou titlu cucerit. Pe 23 decembrie, Lazio a învins Juventus în Supercupa Italiei, scor 3-1, într-un meci disputat la Riyadh. 

Românul Radu Ştefan a fost măgulit de atmosfera de la baza de antrenament: "Când am părăsit terenul, mi s-a făcut pielea de găină. Trebuie să le mulţumim şi să le oferim şi alte surprize. Despre trafic? Ştiam ce ne va aştepta şi am venit de dimineaţă. E mult entuziasm, dar trebuie să fim atenţi. Toţi vor dori să ne învingă acum, pentru că vorbim despre una dintre cele mai puternice echipe din campionat. Sper ca anul următor să fie fantastic pentru fani", a declarat fundaşul român, conform corrieredellosport.it.

FOTO: corrieredellosport.it

 Galerie foto

Afla mai multe despre: radu stefanlaziosupercupa italieilazio juventus 

viewscnt
Articole similare