Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | O fostă vedetă a Barcelonei l-a văzut pe Olăroiu şi a sărit să-l îmbrăţişeze. Antrenorul român s-a revăzut şi cu Fabio Cannavaro, fostul său secund

FOTO | O fostă vedetă a Barcelonei l-a văzut pe Olăroiu şi a sărit să-l îmbrăţişeze. Antrenorul român s-a revăzut şi cu Fabio Cannavaro, fostul său secundgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu s-a întâlnit la înaintea victoriei fenomenale cu Guangzhou Evergrande (scor 3-1) cu două staruri din fotbalul mondial, de care este foarte apropiat.

În ultima etapă din campionatul Chinei, Jiangsu Suning - echipă antrenată de Cosmin Olăroiu - a reuşit să câştige cu 3-1 în faţa lui Guangzhou Evergrande, fostă campioană şi una dintre cele mai puternic echipe din Asia. A fost însă o ocazie să se revadă şi cu două cunoştinţe vechi.

Înaintea meciului, Paulinho - fost mijlocaş la Tottenham şi FC Barcelona şi legendarul Fabio Cannavaro au venit să-l salute şi să stea de vorbă cu Olăroiu. Cei trei au o relaţie foarte bună, deşi Paulinho n-a lucrat niciodată cu fostul antrenor al FCSB-ului. Curios, Olăroiu i-a câştigat respectul lui Paulinho după o finală a Ligii Campionilor Asiei, în care au fost adversari.



În noiembrie 2015, Al Ahli Dubai - care atunci era antrenată de Cosmin Olăroiu - a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei, după ce a fost învinsă de Guangzhou Evergrande cu 1-0 la general. Pentru campioana Chinei jucat şi Paulinho, care fusese cumpărat de la Tottenham cu 40 de milioane de euro. Internaţionalul brazilian a legat însă atunci o relaţie de prietenie cu Olăroiu, de care a rămas impresionat.



Cât despre Fabio Cannavaro, fostul Balon de Aur a fost în 2014 secundul lui Cosmin Olăroiu la Al Ahli. Cei trei au fost acum adversari în campionatul Chinei, dar s-au salutat şi s-au îmbrăţişat cordial.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare