Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Prima postare a lui Tibi Uşeriu după ce a abandonat maratonul Yukon Arctic Ultra şi a fost transportat de urgenţă la spital

FOTO | Prima postare a lui Tibi Uşeriu după ce a abandonat maratonul Yukon Arctic Ultra şi a fost transportat de urgenţă la spitalgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Ultramaratonistul a fost transportat la spital cu elicopterul după ce parcursese 98,3 kilometri din cei 700 ai cursei.

UPDATE: Tibi Uşeriu a postat pe conturile sale de socializare prima sa poză după ce a fost dus de urgenţă la spital. Sportivul a povestit ce s-a întâmplat şi în ce stare se află:


 

Tibi Uşeriu, câştigător în trei rânduri al maratonului Arctic Ultra a încercat în 2019 o nouă provocare. S-a înscris la Yukon Arctic Ultra, o competiţie mult mai dură desfăşurată tot pe teritoriul canadian. Dacă până la primul Check Point lucrurile erau în regulă, iar românul era chiar între primii 10 concurenţi, la controlul de dinaintea startului în a doua zi de concurs au apărut problemele. Organizatorii au constatat că Tibi a suferit degerături şi l-au scos din competiţie chemând în acelaşi timp şi un elicopter pentru ca acesta să fie transportat la spital. 

"Da, mi-a degerat piciorul drept. Toate degetele. Mi-au spus că e drumul foarte rău şi că nu au cum să mă ducă cu snowmobilul. Acum vine elicopterul dupa mine. Deci, m-au scos afară din cursă”, a fost prima reacţie a lui Tibi Useriu pentru aimx.ro.

 

 

 

Afla mai multe despre: tibi uşeriuyukon arctic ultradegerături 

viewscnt
Articole similare