Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Primele imagini cu noul model Dacia Logan. Schimbările spectaculoase pregătite de producătorul auto şi o decizie istorică luată de francezi

FOTO | Primele imagini cu noul model Dacia Logan. Schimbările spectaculoase pregătite de producătorul auto şi o decizie istorică luată de francezigalerie foto

Auto

Comentarii

Noul model Dacia Logan, care urmează să fie lansat cel mai târziu în 2021, a fost surprins în teste de cei de la carscoops.com. Producătorii ar fi adus foarte multe îmbunătăţiri faţă de varianta actuală şi, pentru prima dată, va fi disponibilă şi o variantă de motorizare hibridă.

Francezii de la Renault fac în această perioadă teste cu noul model Dacia Logan. Cei de la carscoops.com au surprins câteva cadre într-o zonă din Sudul Europei, însă n-au dat detalii despra ţara în care a avut loc testul. Deşi automobilul era acoperit de o copertină menită ascundă noul design, fotografii au reuşit totuşi să surpindă câteva linii.

Potrivit carscoops.com, noul Logan ar urma să aibă un aspect frontal inspirat de la ultimul model de la Dacia Duster. De asemenea, au fost aduse modificări semnificative şi la tabloul de bord, care ar putea fi inspirat, de asemenea, de la modelul Duster. Noul Logan va fi construit pe platforma CMF-B Renaul, care în prezent este folosită de noile Renault Clio, Captur şi Nissan Juke.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUL MODEL DACIA LOGAN!

Noua Dacia Logan urmează să vină şi cu o premieră: prima motorizare hibrid din istoria mărcii. Sursa citată susţine că noul Logan ar urma să primească un mic motor electric, care ar genera nu mai puţin de 140 de cai putere şi unul pe benzină, de 1,6 litri, care în prezent este folosit şi pe Renault Clio. Pe lângă varianta hibridă, noul model de Dacia Logan ar urma să propună un motor pe benzină de 1 litru, cu turbocompresor şi unul diesel de 1,5 litri.

Noua Dacia Logan ar urma să fie lansată la Salonul Auto de la Paris, în luna octombrie a acestui an, când va fi prezentat şi noul Sandero.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dacia logan 

viewscnt
Articole similare