Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Primele transferuri făcute de Şumudică la Gaziantep se îndreptă acum spre Turcia

FOTO | Primele transferuri făcute de Şumudică la Gaziantep se îndreptă acum spre Turciagalerie foto

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a fost instalat pe banca celor de la Gaziantep şi deja s-a apucat de treabă.

FOTO | Primele transferuri făcute de Şumudică la Gaziantep! Fotbaliştii se îndreptă acum spre Turcia

Din informaţiile Orange Sport, Florin Niţă şi Junior Morais sunt aleşii lui Marius Şumudică pentru a o „trezi” imediat pe Gaziantep. Formaţia se află pe ultimul loc în prima ligă din Turcia, cu 0 puncte după 4 meciuri jucate.

Din acest motiv, Şumi a trecut imediat la treabă şi a decis să facă două transferuri. Florin Niţă, portar român liber de contract din această vară, şi Junior Morais, fundaşul stânga al Rapidului care cu greu mai prindea minute, după ce giuleştenii i-au adus pe Borza şi Braun.

Cei doi fotbalişti au fost surprinşi la aeroport în această dimineaţă şi este limpede că vor lua calea Turciei pentru a fi sub comanda lui Marius Şumudică la Gaziantep.

 

”A gândit-o destul de bine!”. Marius Şumudică, lăudat de foştii elevi după revenirea la Gaziantep | EXCLUSIV

Marius Şumudică (52 de ani) a revenit la Gaziantep, formaţie din prima ligă a Turciei pe care a mai antrenat-o în perioada iulie 2019 - ianuarie 2021.

Claudiu Herea a fost sub comanda lui Marius Şumudică pe vremea când era la Rapid, dar a dezvăluit că nu a păstrat legătura cu tehnicianul român. Herea a comentat revenirea lui Şumi la Gaziantep. 

”Ştia să facă atmosferă în vestiar. Simte prea bine jucătorii. În România contează atmosfera din vestiar. Nu suntem la nivelul din străinătate. A albit, da. A îmbătrânit şi el. (n.r. râde).

Am mai vorbit puţin de tot când eram în Elveţia, dar am pierdut puţin legătura. Are curaj, îl ştiam mai fricos, cu frică de avion. A gândit-o destul de bine, nu are nimic de pierdut. Bănuiesc că mai aduce jucători”, a declarat Herea la Orange Sport. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepflorin nitajunior morais 

viewscnt
Articole similare