Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Primul jucător de la CFR Cluj care a reacţionat după plecarea lui Dan Petrescu! Un fost jucător din Gruia a comentat şi el la postarea din social media

FOTO | Primul jucător de la CFR Cluj care a reacţionat după plecarea lui Dan Petrescu! Un fost jucător din Gruia a comentat şi el la postarea din social media

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani (27 de ani) a fost printre primii jucători de la CFR Cluj care au reacţionat la anunţul că Dan Petrescu (52 de ani) nu va mai fi antrenor la CFR Cluj.

Atacantul francez i-a mulţumit lui Dan Petrescu pentru toate momentele petrecute împreună. Fotbalistul şi antrenorul au avut şi un conflict la un moment dat, pe parcursul şederii lui Petrescu în Gruia, dar se pare că acesta a fost dat uitării. După anunţul oficial al plecării lui "SuperDan", Omrani a postat mesajul pe Instagram.

"Mulţumesc pentru tot, coach!", se arată în mesaj postat de Billel Omrani, iar la postarea lui Omrani a comentat şi un fost jucător din Gruia, care a lucrat cu Petrescu, Kevin Boli: "Mulţumesc pentru tot, tati!", a scris Boli. Fundaşul central a lucrat cu Dan Petrescu la CFR Cluj şi în China, la Guizhou Hengfeng.

BREAKING NEWS | Dan Petrescu nu e mai e antrenorul CFR-ului! Campioana României a oficializat plecarea "Bursucului": "Mulţumim!"

Luni, 30 noiembrie, CFR Cluj a oficializat despărţirea de Dan Petrescu (52 de ani), după ce patronul Nelu Varga a anunţat încă de duminică seara că tehnicianul va pleca din Gruia. Dan Petrescu a fost numit antrenor principal al "feroviarilor" în vara lui 2017. Acum, conform spuselor lui Varga, marele favorit să preia banca CFR-ului e Adrian Mutu, actual selecţioner al naţionalei de tineret.

"Mulţumim, Dan Petrescu! În cursul zilei de astăzi, clubul CFR 1907 Cluj şi Dan Petrescu au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Dorim să îi mulţumim pentru toate perfomanţele realizate împreună în aceşti trei ani. Mulţumim, Dan Petrescu şi multă baftă mai departe în carieră!", se arată în comunicatul CFR-ului.

Afla mai multe despre: billel omranicfr clujmesajdan petrescukevin boli 

viewscnt
Articole similare