Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Reacţie genială a lui Pogba după ce Mourinho a fost pus pe liber de United. Postarea ştearsă de francez după câteva minute

FOTO | Reacţie genială a lui Pogba după ce Mourinho a fost pus pe liber de United. Postarea ştearsă de francez după câteva minutegalerie foto
Comentarii

Mijlocaşul echipei Manchester United, Paul Pogba, a reacţionat, aşa cum era de aşteptat, la scurt timp după ce Jose Mourinho a fost demis de clubul de pe Old Trafford.

Cei doi au avut o relaţie tensionată, mai ales în acest sezon, iar internaţionalul francez a profitat de moment şi a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care priveşte ironic spre cameră. "Descrieţi asta!", a notat Pogba, la postarea respectivă. După doar şase minute, însă, francezul a şters postarea respectivă. În acest scurt timp, postarea a adunat nu mai puţin de 495 de comentarii, 1.200 de distribuiri şi 2.200 de aprecieri.

Dacă în sezonul trecut îi lua apărarea ori de câte ori era cazul, în acest sezon Mourinho a avut o relaţie extrem de tensionată cu mijlocaşul francez. Totul a început la sfârşitul lunii septembrie, după remiza cu Wolverhampton de pe teren propriu, 1-1, atunci când Paul Pogba a ieşit în presă şi a declarat că Manchester United joacă un fotbal plictistior. Trei zile mai târziu, cel mai scump jucător transferat vreodată de "Diavoli" a fost lăsat fără banderola de căpitan de către Mourinho. A doua zi, cei doi au avut o confruntare directă în timpul unui antrenament, Pogba aruncându-i câteva priviri dispreţuitoare portughezului.

Tehnicianul Jose Mourinho părăseşte Manchester United cu efect imediat, a anunţat clubul englez într-un comunicat. Venit în  2016, Mourinho a câştigat cu Manchester United Liga Europa, însă nu a reuşit să obţină titlul în Premier League. În acest sezon, după 17 etape, Manchester  United este pe locul 6 în clasament, la 19 puncte de liderul Liverpool.

Afla mai multe despre: pogbaunitedmourinho 

viewscnt
Articole similare