Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Rezervă la Real Madrid, Luka Jovic s-a transformat într-un devorator de modele. Şi-a părăsit iubita pentru o tânără controversată din Serbia

FOTO | Rezervă la Real Madrid, Luka Jovic s-a transformat într-un devorator de modele. Şi-a părăsit iubita pentru o tânără controversată din Serbiagalerie foto

Diverse

Comentarii

Luka Jovic n-are o situaţie prea bună la Real Madrid, însă nu se plictiseşte în viaţa privată. Atacantul de 21 de ani s-a despărţit de Sofija Milosevic - cei doi având şi un copil - şi s-a cuplat cu Dragana Banic, o tânără foarte controversată în Serbia.

Cumpărat în vară de Real Madrid de la Eintracht Frankfurt, contra sumei de 60 de milioane de euro, Jovic încă n-a reuşit să confirme. În acest sezon are doar 10 apariţii şi un gol. În schimb, în viaţa privată este mult mai activ. Jovic s-a despărţit recent de Sofija Milosevic şi a intrat rapid într-o relaţie cu o altă frumuseţe din Serbia, Dragana Banic.

Dragana are însă o reputaţie de femeie foarte controversată. Presa de scandal din Serbia scrie că tânăra ar fi trecut prin pdatul mai multor sportiv, printre care fotbaliştii Nemanja Radonjic, Adem Ljajic, Dusko Tosic sau Sasa Lukic.

În prezent este model, dar până să ajungă aici a avut o viaţă destul de agitată, după cum chiar ea a recunoscut. S-a născut într-un sat de lângă Belgrad şi la 18 ani a ajuns în capitala Serbiei. Tot atunci spune că şi-a pierdut şi virginitatea: ”Până atunci credeam că sunt lesbiană”, a spus Dragana, potrivit blic.rs.



Ulterior, s-a angajat într-o benzinărie unde spune că a profitat din plin de frumuseţea ei: ”Am absolvit şcoala şi am început să lucrez casier la o benzinărie. Bărbaţii deveneau pentru mine tot mai urâţi în fiecare zi. Îmi lăsau tot felul de cadouri şi numerele lor de telefon. Zilnic făceam 100 de dolari pentru că bărbaţii erau înnebuniţi după mine. Toţi mă priveau ca pe obiectul perfect pentru a-şi face de cap. Dintr-o fată naivă şi fină, m-am transformat într-o fiară”, a mai povestit Dragana.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!



Şansa i-a surâs după ce s-a înscris la o agenţie de modă. De atunci a început ascensiunea ei şi acum a devenit una dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă a Serbiei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: luka jovic 

viewscnt
Articole similare