Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Sandra Izbaşa a debutat în lumea filmului: ”Personajul meu din film mă caracterizează foarte bine”

FOTO | Sandra Izbaşa a debutat în lumea filmului: ”Personajul meu din film mă caracterizează foarte bine”galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Sandra Izbaşa, una dintre marile gimnaste ale României, a lăsat sportul deoparte şi a debutat în lumea cinematografie prin filmul ”Faci sau taci”.

Fosta gimnastă a trecut peste tracul debutului în noua profesie şi susţinută de colegii de platou a reuşit să facă faţă cu brio provocării.

Sandra Izbaşa spune că rolul din film i s-a potrivit mănuşă: ”Personajul meu din film mă caracterizează foarte bine”

"Este prima dată când joc într-un film, aşa că am ales să privesc totul cu inima deschisă şi să fiu în acelaşi timp pregătită să fac faţă provocărilor, pentru că am ieşit puţin din zona mea de confort. Cum îmi cunoşteam colegii de platou din proiectele lor anterioare, filme şi seriale pe care am avut ocazia să le vizionez, bineinţeles că am avut emoţii, însă tot de la ei am învăţat cum îmi pot învinge temerile şi să îmi joc rolul aşa cum trebuie. Personajul meu din film mă caracterizează foarte bine, pentru că Iura Luncaşu s-a gândit la un caracter asemănător cu firea mea, aşa că se poate spune că Ema este ca mine", a declarat Sandra Izbaşa, potrivit Cinemagia. 

Nadia Comăneci a realizat un video prin care o încurajează pe Sandra Izbaşa să continue în noua profesie.

"Ma bucură susţinerea necondiţionată a Nadiei, care îmi este alături în toate proiectele în care sunt implicată", a declarat Sandra Izbaşa.

Afla mai multe despre: gimnasticasandra izbasa 

viewscnt
Articole similare