Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Scandal monstru în Argentina. Acuze violente pentru un fotbalist de legendă: "Soţul meu e acum cu o prostituată. Îl ţine toată ziua drogat. Vor ajunge la închisoare"

FOTO | Scandal monstru în Argentina. Acuze violente pentru un fotbalist de legendă: "Soţul meu e acum cu o prostituată. Îl ţine toată ziua drogat. Vor ajunge la închisoare"galerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul atacant Claudio Caniggia este protagonistul unui scandal uriaş în America de Sud. Conform presei din Argentina, Canngia şi-a părăsit soţia şi are o nouă relaţie, cu Sofia Bonelli. Mariana Nannis e în continuare soţia fostului fotbalist şi a lansat acuzaţii grave într-o emisiune de televiziune.

Canngia este unul dintre cei mai capricioşi fotbalişti pe care i-a avut fotbalul argentinian. Poreclit "locotenentul lui Maradona", fostul atacant a fost mai mereu în centrul ateniţiei. În 1998, Caniggia a ratat Campionatul Mondial din Franţa deoarece a refuzat să se tundă, opunându-se astfel regulii impuse de selecţionerul de atunci, Daniel Passarella.

"Eu nu sunt separată de soţul meu, nici divorţată, nici nimic. Soţul meu e acum cu o prostituată dependentă de droguri, care îl ţine toată ziua drogat. Vor ajunge la închisoare!

Voi merge să discut cu avocaţii. Suntem căsătoriţi de 33 de ani. Vă imaginaţi dacă aş spune toate lucrurile pe care le cunosc despre soţul meu?!”, a ameninţat Mariana Nannis la un post TV din Argentina.

  • 50 de selecţii şi 16 goluri are Claudio Caniggia pentru naţionala Argentinei

VEZI O GALERIE FOTO CU NOUA IUBITĂ A LUI CANIGGIA

 Galerie foto

Afla mai multe despre: canaggiaargentinascandal 

viewscnt
Articole similare