Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Schimbare istorică! Mingile din Champions League nu vor mai fi albe. Ce culoare vor avea şi cum arată cele din Europa League

FOTO | Schimbare istorică! Mingile din Champions League nu vor mai fi albe. Ce culoare vor avea şi cum arată cele din Europa League
Comentarii

Pe internet au apărut imagini cu noile mingi care vor fi folosite în grupele Champions League şi Europa League. Interesant este că balonul pentru Liga Campionilor nu va mai avea fundal alb. Meciurile din Champions League şi cele din Europa League se văd din toamnă pe Telekom Sport.

S-a dat deja startul în noul sezon al cupelor europene, însă momentele interesante vor începe din faza grupelor încolo. România nu mai are reprezentantă în Liga Campionilor, după ce campioana CFR Cluj a fost eliminat de Malmo, în turul II, dar sunt şanse bune să avem echipă în grupele Europa League.

Pe reţelele de socializare au apărut deja imagini cu mingile care vor fi folosite în faza grupelor. În Europa LEague, mingea este albă, cu imprimeuri formate din două bezi portocalii care se intersectează.

Şi mai spectaculoasă este mingea care ca fi folosită în Champions League. Pentru faza grupelor, balonul va avea fundal albastru, iar celebrele steluţe vor fi de culoare albă. Pentru finala competiţiei, care se va juca pe stadionul lui Atletico Madrid, mingea va avea un fundal roşu şi portocaliu, iar stelel vor fi de culoare albă.

Afla mai multe despre: champions leagueeuropa leaguemingibaloane 

viewscnt
Articole similare