Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Te rugăm, nu te duce la Atletico!” Un star de la Real Madrid, implorat de fani să nu trădeze! Nume nou la antrenamente pentru Zidane

FOTO | ”Te rugăm, nu te duce la Atletico!” Un star de la Real Madrid, implorat de fani să nu trădeze! Nume nou la antrenamente pentru Zidanegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane e sub o mare presiune la Real Madrid, după ce ”galacticii” s-au făcut de râs în meciul cu Atletico Madrid, pierdut cu 3-7. Florentino Perez s-a băgat peste antrenorul francez şi a decis câteva lucruri importante la echipă.

Florentino Perez nu a suportat înfrângerea ruşinoasă din amicalul cu Atletico Madrid şi s-a băgat peste Zidane. Preşedintele lui Real a blocat mutarea lui Bale, pe care l-a rechemat la echipă şi, în plus, i-a adus lui Zidane un nou jucător la antrenamente: James Rodriguez.

Rodriguez şi Bale erau puşi pe lista neagră de Zidane, dar Perez nu vrea să-i lase să plece pe sume mici, cu atât mai mult într-o perioadă în care Zidane pare că a scăpat lucrurile de sub control.

James, nu pleca la Atletico!”, i-au strigat fanii lui James Rodriguez în momentul în care fotbalistul s-a prezentat la antrenamentul de azi al lui Real Madrid.

Afla mai multe despre: real madridjames rodriguez 

viewscnt
Articole similare