Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Titlurile din presa din străinătate după ce Simona Halep a pierdut dramatic cu Muguruza în semifinale la Australian Open 2020. Ce scriu Marca, AS, L'Equipe sau The Guardian

FOTO | Titlurile din presa din străinătate după ce Simona Halep a pierdut dramatic cu Muguruza în semifinale la Australian Open 2020. Ce scriu Marca, AS, L'Equipe sau The Guardiangalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA) s-a calificat în finala Australian Open 2020 după ce a învins-o pe Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) la capătul unui meci nebun. Spaniola a câştigat cu 7-6(8), 7-5, iar presa din străinătate a reacţionat la succesul Muguruzei.

"Gabrine o neutralizează pe Halep şi revine într-o finală de Grand Slam după trei ani", scriu cei de la Marca. Jurnaliştii spanioli mai scriu: "Garbine se bucură de glorie! Va fi a patra sa finală majoră din carieră şi prima de la Wimbledon 2017. Versiunea ei cea mai bună e aici!".



"Muguruza se întoarce în top şi va juca finala în Australia", scriu cei de la AS, iar cei de la L'Equipe anunţă că Muguruza a "scalpat-o" pe Simona în semifinală şi a obţinut biletele pentru finala de la Australian Open 2020.



Englezii de la The Guardian fac referire la ambele semifinale: "Muguruza o bate pe Halep, Kenin o 'paralizează' pe Barty", în timp ce wtatennis.com scrie: "Muguruza o opreşte pe Halep şi se califică în prima finală la Astralian Open".

Sofia Kenin - Garbine Muguruza e marea finală de la Australian Open 2020, care se va juca sâmbătă şi va putea fi urmărită LIVE TEXT pe telekomsport.ro.




 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: garbine muguruzasimona halepaustralian open 2020reactii presa 

viewscnt
Articole similare