Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Ultima nebunie a lui Cristiano Ronaldo: 3.000 de euro pentru unul dintre cele mai înfricoşătoare animale de companie

FOTO | Ultima nebunie a lui Cristiano Ronaldo: 3.000 de euro pentru unul dintre cele mai înfricoşătoare animale de companiegalerie foto

Diverse

Familia lui Cristiano Ronaldo s-a mărit cu încă un membru, la o zi de la înfrângerea pe care echipa atacantului portughez, Juventus Torino, a suferit-o împotriva lui Manchester United, scor 2-1.

Partenera lui Ronaldo, Georgina Rodriguez (23 de ani), a publicat, joi, pe reţelele de socializare, o poză cu o pisică din rasa Sfinx, care costă nu mai puţin de 3.000 de euro. "Zi bună cu bucurie", a notat partenera celui mai faimos fotbalist al lumii, pe Instagram.

În ciuda aspectului, pisica Sfinx este foarte sociabilă şi iubitoare de copii. Cristiano Ronaldo are patru copii: Cristiano Jr. (8 ani) şi gemenii Eva şi Mateo (un an şi jumătate), născuţi de mame surogat, şi pe Alana Martina, a cărei mamă este actuala parteneră de viaţă a portughezului.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta