Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Ultimul mesaj al lui Kobe Bryant înainte de a muri! "Eşti bine?". Discuţia, întreruptă de tragedia petrecută

FOTO Ultimul mesaj al lui Kobe Bryant înainte de a muri! "Eşti bine?". Discuţia, întreruptă de tragedia petrecutăgalerie foto

Baschet

Comentarii

Fiul lui Shaquille O’Neal, Shareef, a făcut cunoscut ultimul mesaj pe care i l-a trimis Kobe Bryant, duminică, în ziua tragediei în care a fost implicată legenda din baschet.

Shareef şi Kobe Bryant au purtat o conversaţie, care s-a sfârşit abrupt. Fostul baschetbalist al lui LA Lakers nu a mai răspuns, din cauza accidentului de elicopter în care a fost implicat. 

”Eşti bine?”, l-a întrebat Bryant pe fiul lui Shaquille O’Neal. ”Da, îmi pun lucrurile în ordine şi mă gândesc la următoarea mutare. Ce mai faci?”, dar răspunsul lui Kobe Bryant nu a mai venit. 

”Chiar în dimineaţa asta m-ai căutat… Te voi iubi mereu, unchiule. Te iubesc. Gigi, te iubesc verioşoară. Nu poate fi adevărat. Mă rog să nu fie adevărat, mă rog să nu fie adevărat”, a scris mai Shareef. 

Kobe Bryant şi alte opt persoane, printre care şi fiica fostului baschetbalist, Gianna, de 13 ani, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991 şi era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

 

Afla mai multe despre: kobe bryantla lakersshareefshaquille o’nealultimul mesaj al lui kobe bryant 

viewscnt
Articole similare