Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Un jucător de la Real Madrid s-a combinat cu o femeie cu 12 ani mai în vârstă decât el: ”E cea mai frumoasă actriţă din lume!” Cum arată tânăra

FOTO | Un jucător de la Real Madrid s-a combinat cu o femeie cu 12 ani mai în vârstă decât el: ”E cea mai frumoasă actriţă din lume!” Cum arată tânăragalerie foto

Diverse

Achraf Hakimi, un fundaş lateral de 20 de ani care în acest sezon a fost împrumutat de Real Madrid la Borussia Dortmund, are o relaţie cu o femeie cu 12 ani mai în vârstă decât el: ”E cea mai frumoasă actriţă din lumea”, spune tânărul jucător.

Achraf Hakimi este unul dintre cei mai promiţători fundaşi dreapta din Europa şi în spatele său se află o femeie cu 12 ani mai în vârstă. Hiba Abouk, o actriţă spaniolă cu origini tunisiene, este femeia care a reuşit să-l cucerească pe Achraf Hakimi şi cei doi s-au afişat pentru prima dată la finalul anului trecut.

Hakimi spune că Hiba esta ”cea mai frumoasă actriţă din lume”, dar nici actriţa de 32 de ani nu s-a lăsat mai prejos: ”Achraf este bărbatul vieţii mele”.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta