Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Valentin Ţicu l-a vizitat în spital pe Dragoş Iancu. Ce i-a transmis căpitanul ”lupilor galbeni”. ”Voi fi alături de el”

FOTO | Valentin Ţicu l-a vizitat în spital pe Dragoş Iancu. Ce i-a transmis căpitanul ”lupilor galbeni”. ”Voi fi alături de el”

Cupa României

Comentarii

Valentin Ţicu s-a întâlnit pentru prima dată cu Dragoş Iancu, după accidentarea pe care i-a provocat-o la partida de campionat dintre Petrolul şi Hermannstadt.

“Suntem jucători profesionişti amândoi, ne ştim din circuitul echipelor naţionale şi nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situaţie sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare! Nu am avut nicio intenţie, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea meciului, dar mă simt vinovat şi îmi asum total cele întâmplate. Voi fi alături de el şi, dacă îmi va permite, îl voi ajuta să treacă peste acest eveniment şi să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată ii cer scuze lui Dragoş, familiei lui, dar şi cluburilor Hermannstadt şi Petrolul”, a spus Valentin Ţicu, conform fcpetrolul.ro.

Fotbalistul echipei FC Hermannstadt, Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu, de la Petrolul Ploieşti, în meciul din etapa a zecea a Superligii, a fost diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu şi va fi operat la o clinică din Bucureşti.

La partida de la Ploieşti, de duminică, în minutul 6, mijlocaşul sibian Dragoş Iancu.a fost faultat de Valentin Ţicu şi a suferit o fractură deschisă la gleznă. Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital.

VIDEO cu accidentarea lui Dragoş Iancu

 

Afla mai multe despre: ţicudragoş iancupetrolul 

viewscnt
Articole similare