Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO&VIDEO EXCLUSIV | Primele imagini cu Albion Rrahmani, după accidentarea gravă suferită la naţională. Atacantul Rapidului a ajuns în Bucureşti

FOTO&VIDEO EXCLUSIV | Primele imagini cu Albion Rrahmani, după accidentarea gravă suferită la naţională. Atacantul Rapidului a ajuns în Bucureştigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Albion Rrahmani a ajuns în Bucureşti, după accidentarea gravă suferită în meciul pe care Kosovo l-a câştigat în Andorra, scor 3-0.

Atacantul kosovar al Rapidului a ajuns la Bucureşti alături de familie şi impresar prin intermediul unui avion privat pus la dispoziţie de clubul Rapid. Din fericire pentru fanii giuleşteni, s-ar putea ca problema lui Rrahmani să nu fie una atât de gravă precum se vorbea iniţial, iar în cel mai fericit caz, atacantul ar putea reveni pe gazon peste o lună.

VIDEO cu Albion Rrahmani la revenirea în România

Angelescu: ”Nu e ceva atât de grav”

”Am vorbit aseară cu doctorul echipei din Kosovo, dar nu e clar, e ceva la peroneu. Vom vedea cand va veni, îl aducem aici, până nu ajunge în ţară nu ştim mai multe. Nu e ceva atât de grav, ca o fractură, nu îl scoate foarte mult din circuit. Am vrea să ştim sigur, vom afla când o să facă mai multe teste. 

Avem o problemă, dar nu atât de gravă. Probabil că o lună tot va lipsi. În weekend ajunge înapoi în România, duminică, iar luni, marţi, vom ştii mai multe.

E o pierdere mare, dar asta este. Trebuie să îl suplinească ceilalţi colegi”, a declarat Angelescu, potrivit Gsp.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: albion rrahmanirapidkosovo 

viewscnt
Articole similare