Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

France Football i-a cerut scuze că nu i-a oferit Balonul de Aur, Iniesta a oferit un răspuns care face lumea fotbalului să-l iubească şi mai mult! "Mă simt mult mai mândru de asta!"

France Football i-a cerut scuze că nu i-a oferit Balonul de Aur, Iniesta a oferit un răspuns care face lumea fotbalului să-l iubească şi mai mult! "Mă simt mult mai mândru de asta!"

FC Barcelona

Comentarii

Andres Iniesta şi-a anunţat astăzi oficial plecarea de la Barcelona la finalul sezonului, după 22 de ani petrecuţi pe Camp Nou.

Mijlocaşul a ţinut o conferinţă de presă emoţionantă, în care nu şi-a putut stăpâni lacrimile (video aici), în care jurnaliştii prezenţi au atins şi un subiect sensibil: faptul că nu a câştigat niciun Balon de Aur, deşi opinia generală e că l-ar fi meritat în 2010, când a devenit campion mondial cu Spania şi a avut un an excelent în tricoul Barcelonei.

Iniesta a ocupat doar locul doi la final, dar spune că s-a simţit onorat să aibă ocazia să fie pe aceeaşi scenă cu Messi (câştigătorul din acel an) şi un alt coleg, Xavi.

France Football i-a cerut scuze lui Iniesta prin intermediul unui editorial pentru decizia din acel an, dar Iniesta spune că nu are un răspuns de oferit, în copndiţiile în care acest premiu nu l-ar fi schimbat în vreun fel.



"Chiar nu am de spus despre scuzele oferite de France Football (n.r. pentru că nu a câştigat Balonul de Aur). Nu e o problemă pentru mine că nu am câştigat un Balon de Aur. A fost magic să fiu prezent acolo (n.r. în 2010), alături de Leo Messi şi Xavi! Percepţia mea despre fotbal şi fericirea nu se schimbă dacă am sau nu un Balon de Aur!

Mă simt mult mai mândru de respectul şi dragostea primită din partea colegilor, a întregii lumi şi a celor apropiaţi.

Oricui îi place să câştige astfel de premii, dar pe mine nu mă pot face să-mi schimb părerea sau percepţia despre fotbal
", a declarat Iniesta.

Afla mai multe despre: iniestafrance footballbalonul de aur,  

viewscnt
Articole similare