Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frank Lampard are probleme la Chelsea. Antrenorul englez este avertizat de un fost coleg. "Cred că poziţia lui Lampard este în pericol"

Frank Lampard are probleme la Chelsea. Antrenorul englez este avertizat de un fost coleg. "Cred că poziţia lui Lampard este în pericol"
Comentarii

Gallas îl avertizează pe Lampard că "este în pericol" şi că în urma achiziţiilor acesta ar trebui să fie în top 3 al Premier League.

Frank Lampard are probleme la Chelsea

Chelsea a câştigat doar un meci din ultimele 6 partide jucate în Premier League. În ciuda achiziţiilor făcute de clubul londonez antrenat de Frank Lampard şi sumelor foarte mari investite, acesta nu are rezultate bune în campionat. 

Lampard este avertizat de William Gallas că se află "în pericol" la Chelsea, iar acesta ar putea să fie dat afară dacă nu va câştiga cu Fulham. Fostul coechipier al lui Frank a vorbit pentru PlayOJO despre situaţa antrenorului în vârstă de 45 de ani.

"Cred că poziţia lui Lampard este în pericol. El nu este într-o poziţie bună acum, deoarece nu sunt în top trei în acest moment.", a spus William Gallas.

"Au cheltuit o grămadă de bani, aşa că consiliul de administraţie vrea să o vadă pe Chelsea câştigând Premier League.

"Am crezut în acest sezon că au o mare şansă să câştige, dar în acest moment sunt sigur că board-ul nu este mulţumit de rezultate, motiv pentru care sunt sigur că Frank se află într-o poziţie periculoasă.

"Trebuie să încerce să termine în primii trei sau să câştige Premier League.", a mai spus Gallas despre situaţia lui Frank Lampard.

William Gallas vorbeşte despre Timo Werner

Gallas a mai vorbit şi despre transferul lui Timo Werner. Acesta consideră că transferul germanului este o dezamăgire şi că ar trebui să îl vândă, dacă atacantul nu îşi revine la forma pe care a avut-o la RB Leipzig.

"L-au cumpărat pe Timo Werner pentru mulţi bani, motiv pentru care Frank îl joacă în fiecare joc, dar dacă jucătorul nu arată calitatea, poate că trebuie să schimbe jucătorii din echipă.

"Sper că Frank va găsi soluţia cât mai curând posibil, deoarece este un manager foarte tânăr, dar sunt sigur că va fi un manager excelent în viitor. Este foarte pasionat şi cunoaşte foarte bine fotbalul.", a mai adăugat Gallas.

Chelsea este pe locul 9 în Premier League şi are 26 de puncte după 17 etape.

 

 

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare