Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fratele lui Hazard vorbeşte despre viitorul lui Eden: ”A luat decizia corectă. Din vară însă...”

Fratele lui Hazard vorbeşte despre viitorul lui Eden: ”A luat decizia corectă. Din vară însă...”

Chelsea

Comentarii

Thorgan Hazard, fratele starului de la Chelsea a vorbit pentru cotidianul belgian HLN despre viitorul lui Eden.

Fotbalistul Borussiei Monchengladbach a explicat că fratele său a luat decizia corectă alegând să rămână la Chelsea în această vară, în ciuda interesului celor de la Real Madrid: ”Chelsea nu era interesată să-l vândă, iar eu cred că a luat decizia corectă pentru că a decis să rămână în Anglia. Mai ales că Real Madrid trece printr-o perioadă dificilă, cu schimbări de antrenori, de jucători. Este un club care construieşte în acest moment” spune Thorgan.

Fratele lui Eden Hazard spune însă că pe viitor, starul lui Chelsea ar putea părăsi gruparea de pe Stamford Bridge: ”În viitor? Vom vedea ce se va întâmpla la finalul sezonului. Momentan a început foarte bine la Chelsea. Îl cunosc foarte bine, vă daţi seama. Nu se gândeşte să plece de la Londra. Va da totul pentru Chelsea, însă...nici nu vrea să-şi lovească actuala echipă în plin. Vom vedea ce se va întâmpla în vară” a încheiat Hazard cel mic.

Thorgan Hazard joacă la Gladbach din 2015 şi a evoluat şi el la Chelsea între 2012 şi 2015, fără a debuta la prima echipă. În cariera sa a mai trecut pe la Lens şi Zulte Waregem. În vară s-a discutat despre un posibil transfer al său la Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: thorgan hazardeden hazardchelseareal madrid 

viewscnt
Articole similare