Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a făcut anunţul! Persoanele minore nu mai au nevoie de testare pentru a avea acces la evenimentele sportive

FRF a făcut anunţul! Persoanele minore nu mai au nevoie de testare pentru a avea acces la evenimentele sportive

Fotbal intern

Comentarii

În urma deciziei Comitetului de Urgenţă, FRF a anunţat că persoanele minore sunt scutite de la testarea Covid la accesul în cadrul evenimentelor sportive.

Pe site-ul oficial, FRF a dat o veste bună atât juniorilor echipelor de fotbal, cât şi tinerilor fani ce merg la stadion. Pentru persoanele minore, suporteri sau sportivi, testarea anti-Covid nu mai este necesară, conform deciziei Comitetului de Urgenţă, de vineri.

Persoanele minore nu mai au nevoie de testare pentru a avea acces la evenimentele sportive

”Noul protocol medical a fost aprobat vineri, 13 august 2021, prin decizie de Comitet de Urgenţă. Având în vedere noile modificări privind desfăşurarea competiţiilor sportive descrise în Ordinul Comun al MTS şi MS, nr. 535/1505/2021, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 755/11august2021, Federaţia Română de Fotbal a modificat 'Protocolul medical pentru desfăşurarea competiţiilor'.

Cea mai importantă modificare este cea referitoare la faptul că minorii nu mai sunt obligaţi să se testeze, fiind astfel exceptaţi de la regula testării, atât ca sportivi, cât şi ca suporteri”, a informat Federaţia Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

Astfel, toate persoanele sub 18 ani ce doreau să aibă acces pe stadion, atât în capacitatea de sportiv, cât şi cea de suporter, vor fi scutite de la testare. În acest fel, prezenţa tinerilor la evenimente sportive este încurajată, scutindu-i pe aceştia, pe club, sau pe părinţii lor, de costul unui test.

Afla mai multe despre: frftestare mecitestare covid 

viewscnt
Articole similare