Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, indignată de incidentul de la meciul Juventus - Sepsi: "Competenţa analizării faptelor aparţine Comisiei de Disciplină"

FRF, indignată de incidentul de la meciul Juventus - Sepsi: "Competenţa analizării faptelor aparţine Comisiei de Disciplină"
Comentarii

FRF a reacţionat, luni, după ce la staţia de amplificare a stadionului din Voluntari a fost pusă o melodie cu versuri jignitoare la adresa ungurilor, înaintea meciului Juventus Bucureşti - Sepsi Sfântu Gheorghe, condamnând "cu fermitate orice manifestări de xenofobie, şovinism şi intoleranţă" care se petrec pe stadioane. FRF se arată indignată de acest incident, care va fi analizat de Comisia de Disciplină a federaţiei.

 "Federaţia Română de Fotbal condamnă cu fermitate orice manifestări de xenofobie, şovinism şi intoleranţă care se petrec pe stadioanele de fotbal sau în lumea fotbalului. Întrecerea sportivă trebuie să fie guvernată de fair-play şi spirit de competiţie, nu de ură şi violenţă. Federaţia Română de Fotbal derulează permanent campanii de educaţie şi de promovare a valorilor tuturor minorităţilor şi grupurilor sociale, astfel încât nu poate primi decât cu indignare relatările incidentelor de luni, 9 aprilie, de pe stadionul din Voluntari. Competenţa analizării faptelor aparţine Comisiei de Disciplină, care va lua în considerare rapoartele oficialilor prezenţi la meciul Juventus – Sepsi Sfântu Gheorghe", se arată într-un comunicat al forului de la Casa Fotbalului. 

 Juventus Bucureşti joacă meciurile de pe teren propriu pe arena echipei FC Voluntari, deoarece stadionul propriu nu este omologat.

Afla mai multe despre: juventusscandalsepsifrfmesajcomisia de disciplina 

viewscnt
Articole similare