Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF mută naţionala în alt oraş după Bucureşti şi Ploieşti! Unde vor juca tricolorii: "În primăvară sau în toamnă"

FRF mută naţionala în alt oraş după Bucureşti şi Ploieşti! Unde vor juca tricolorii: "În primăvară sau în toamnă"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat în ce oraş şi-ar putea disputa naţionala meciurile.

Unde poate juca naţionala după Bucureşti şi Ploieşti

Tricolorii şi-au disputat partidele din preliminariile trecute pe Arena Naţională sau pe "Ilie Oană", în funcţie de adversară, dar FRF vrea să ducă prima reprezentativă şi pe alte stadioane. 

În cadrul vizitei de la Craiova, Răzvan Burleanu a dezvăluit că în acest an naţionala antrenată de Edward Iordănescu ar putea disputa partide pe "Ion Oblemenco", arenă care are aproximativ 30.000 de locuri. 

S-a luat în calcul şi varianta stadionului de la Târgu Jiu, dar aceasta nu îndeplineşte standardele UEFA. 

"Ne dorim că fie în toamna acestui an, fie în primăvară să se întâmple acest lucru  şi naţionala să revină la Craiova. Nu am promis decât acolo unde infrastructura permite.

La Târgu Jiu am fost şi am spus acum două săptămâni că prima reprezentativă nu poate juca din considerente logistice impuse de UEFA. Pentru Târgu Jiu am vorbit pentru U21 şi U20", a declarat Răzvan Burleanu. 

Conducătorul forului a vorbit şi despre partidele cu Grecia şi Israel, amicalele dinaintea partidelor din Liga Naţiunilor. 

"Orice meci la nivel de naţională contează în clasamentul FIFA şi contează pentru moralul jucătorilor pentru cele patru meciuri din iunie. Va fi destul de dificil să umplem din nou stadioanele, iar aceasta este o consecinţă pe care o vedem la nivelul naţionalei şi la nivel european după această pandemie.

Aceasta va fi cea mai mare provocare cu care noi, ca federaţie... Să umplem stadioanele", a mai spus preşedintele FRF. 

 

 

Afla mai multe despre: razvan burleanuromania craiovameciuri nationala romaniei craiova 

viewscnt
Articole similare